ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Α.Ι.

Αγωνιστική Ομάδα                                                                                    

Ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων διαθέτει ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά προγράμματα της χώρας για junior αθλητές. 
Προσφέρουμε επαγγελματική εκπαίδευση σε διαφορετικές περιοχές, όπως τεχνική, αγωνιστική τακτική, φυσική προετοιμασία και ψυχολογία για όλους τους αθλητές του Ομίλου. 
Παρακολουθούμε και ετοιμαζόμαστε για τα Πανελλαδικά τουρνουά της ΕΦΟΑ. 
Εάν είσαι ένας παίκτης με καλό επίπεδο και χρειάζεσαι βοήθεια ώστε να βελτιώσεις το επίπεδο της επίδοσής σου, έλα σε επαφή με την γραμματεία του ομίλου και προγραμμάτισε ένα ραντεβού με την προπονητική ομάδα .

Mini Tennis     

Το πρόγραμμα του mini tennis του Ομίλου μας είναι βασισμένο στις προδιαγραφές του ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Τέννις) και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Play & Stay όπου οι μικροί αθλητές μαθαίνουν πως να παίζουν τέννις απο τις πρώτες ημέρες.
Ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες, εφαρμόζουμε εκπαίδευση τεχνικής και τακτικής μέσω του παιγνιδιού το οποίο βοηθά τους αθλητές να κατανοήσουν το άθλημα του τέννις με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.
Μην διστάσετε να φέρετε τους μικρούς αθλητές να χαρούν τις υπηρεσίες που προσφέρει το αθλητικό τμήμα  του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

 Προπόνηση ενηλίκων μελών του Ομίλου       

Το Αθλητικό Τμήμα του  Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων  σας προσκαλεί να εγγραφείτε στα προγράμματα ενηλίκων μελών. Διαθέτουμε ποικιλία επιπέδων και ωρών ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. 

 

 

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode